Badkamers Leusden, jouw badkamerwinkel met showroom

Ben je op zoek naar jouw nieuwe droombadkamer? Kom dan naar onze showroom in de buurt van Leusden en laat je inspireren. Op de eerste verdieping kun je schitterende complete badkameropstellingen bewonderen en de sfeer van je toekomstige badkamer ervaren. Door fysiek in een badkameropstelling te staan, krijg je een realistisch beeld van hoe jouw badkamer eruit zal zien.

Onze showroom is altijd open voor bezoek binnen onze openingstijden, zonder afspraak. Je vindt ons op Ampèrestraat 16, 3861 NB Nijkerk.

Vrijblijvend binnenstappen

Bel voor advies 033-2450885

Mail voor vragen info@tegelstudionijkerk.nl

Tegelstudio biedt een breed scala aan wand- en vloertegels. Van kleine tot grote formaten en van lichte tot donkere kleuren. Ook op het gebied van mozaïeken, steenstrips en andere opvallende accenten hebben wij een ruime keuze. Of je nu op zoek bent naar een neutrale uitstraling of iets unieks, bij Tegelstudio vind je het allemaal!
Onze experts nemen de tijd om samen met jou in onze showroom je droombadkamer te realiseren. Zelfs als je een geheel nieuwe indeling wilt, is dat mogelijk. Wij sturen optioneel vrijblijvend een van onze adviseurs naar je huis in Leusden om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hierbij geven we kleur-, maat- en stijladvies, waarbij we rekening houden met de beschikbare ruimte.
bad
waskomen

Badkamerwinkel Leusden

douche
kranen
spiegels

Wand- en vloertegels badkamer

Bij Tegelstudio beginnen onze specialisten met het samen met jou uitzoeken van de wand- en vloertegels voor jouw nieuwe badkamer. De tegels vormen de basis en hun kleur bepaalt de stijl. We bespreken verschillende mogelijkheden, van diverse afmetingen tot kleur- en stijladvies, zodat jouw badkamer perfect wordt.

Sanitair badkamer

De eerste stap in het ontwerpen van je badkamer is het kiezen van de tegels. Heb je dit gedaan? Dan helpt een van onze specialisten je graag bij het vinden van prachtig sanitair dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren. Van kranen en wandclosets tot douchewanden, badmeubels en radiatoren, wij hebben een breed assortiment. Ons sanitair komt in diverse kleuren, van chroom tot zwart. Of je nu de voorkeur geeft aan strakke, vierkante modellen of aan ronde varianten, bij Tegelstudio is alles mogelijk.

Montage badkamer

Heb je alle onderdelen voor jouw nieuwe badkamer uitgezocht en wil je dat Tegelstudio ook de installatie verzorgt? Dat is mogelijk! Wij bieden complete badkamerrenovaties, inclusief tegelwerk, timmerwerk, elektriciteit en loodgieterswerk. Ook sloopwerkzaamheden nemen we graag voor onze rekening. Eén contactpersoon zorgt voor alles, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Binnen de kortste keren kun je genieten van jouw nieuwe droombadkamer.

De kracht van Tegelstudio
advice

Persoonlijk advies

tiles

500+ collecties in de showroom

van

Bezorging waar en wanneer je wilt

trowel

Vakkundig verwerkt