Ruilen en retourneren

Ik heb tegels besteld, maar ik nu houd ik een paar dozen over. Kunnen deze dozen retour?

Overgebleven dozen tegels kunnen helaas niet retour.  Wij bestellen de tegels speciaal voor elke klant. Iedere productie heeft zijn eigen tint en afmeting. Met overgebleven tegels kunnen wij helaas niets meer. Wanneer Tegelstudio het werk maakt, wordt alles uitgerekend op hele tegels. Hierdoor blijft er in principe nagenoeg niks over. Blijven er wel tegels over? Het is dan erg verstandig om deze tegels te bewaren. Indien er ooit een tegel kapot gaat, kan deze vervangen worden.

Ik heb lijm/voeg/kit gehaald en nu houd ik wat dichte verpakkingen over. Nemen jullie dit terug?

Wij hebben lijm, voeg en kit op voorraad. Wanneer je dichte verpakkingen over houdt kunnen deze teruggebracht worden naar onze winkel. Wij noteren het bankrekeningnummer en binnen een week wordt het bedrag teruggestort.

Ik heb laatst dezelfde tegels bijbesteld als , maar nu blijkt de tegel een andere tint te hebben. Klopt dit?

Het klopt dat een bijbestelling een andere tint kan zijn. Zelfs de afmeting kan iets verschillen. Het is namelijk zo dat elke productie van een tegel zijn eigen caliber (afmeting) en tint heeft. De doorlooptijd van de tegels gaat enorm snel, de kans is dus zeer aanwezig dat er binnen een maand alweer nieuwe tinten en calibers zijn voor exact dezelfde tegel.

‘Heb jij dichte verpakkingen lijm en voeg over? Deze kan je bij ons terugbrengen.’

Mirella, Tegelspecialist