Contact

Kom eens langs!

 • Openingstijden

 • Maandag 13.00 – 17.30 uur
  Dinsdag  09.00 – 17.30 uur
  Woensdag 09.00 – 17.30 uur
  Donderdag  09.00 – 17.30 uur
  Vrijdag 09.00 – 20.00 uur
  Zaterdag 10.00 – 15.00 uur
  Zondag Gesloten
 • Openingstijden rondom de feestdagen
  Goede vrijdag. Vrijdag 29 maart : 09.00 – 17.30 uur
  Tweede paasdag. Maandag 1 april: gesloten
  Koningsdag. zaterdag 27 april 2024: gesloten
  Hemelvaartsdag. Donderdag 9 mei 2024: gesloten
  Tweede pinksterdag. Maandag 20 mei 2024: gesloten

Contact

Kom eens langs!

 • Openingstijden

 • Maandag 13.00 – 17.30 uur
  Dinsdag  09.00 – 17.30 uur
  Woensdag 09.00 – 17.30 uur
  Donderdag  09.00 – 17.30 uur
  Vrijdag 09.00 – 20.00 uur
  Zaterdag 10.00 – 15.00 uur
  Zondag Gesloten
 • Openingstijden rondom de feestdagen
 • Goede vrijdag.
  Vrijdag 29 maart : 09.00 – 17.30 uur
 • Tweede paasdag.
  Maandag 1 april: gesloten
 • Koningsdag.
  zaterdag 27 april 2024: gesloten
 • Hemelvaartsdag.
  Donderdag 9 mei 2024: gesloten
 • Tweede pinksterdag.
  Maandag 20 mei 2024: gesloten

Stuur ons een e-mail

Heb je een vraag over jouw project, bestelling of op zoek naar deskundig advies? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Verzenden

Stuur ons een e-mail

Heb je een vraag over jouw project, bestelling of op zoek naar deskundig advies? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Verzenden

Heb je een vraag?

De meest voorkomende vragen hebben we al voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? onze specialisten staan je graag te woord.

Jordi van de Veen, Tegelspecialist

Voor welke werkzaamheden kan ik bij Tegelstudio terecht?

Wij verkopen tegels; wand- en vloertegels, pvc, laminaat, sanitair, complete badkamers en vloerverwarming.

Zowel voor afname als voor volledige montage van al onze producten kan je bij ons terecht. In overleg kan Tegelstudio ook de sloopwerkzaamheden uitvoeren. Kortom, wij nemen alles van de klant uit handen en regelen alles van A tot Z.

Binnen welk termijn kunnen jullie bij mij terecht om de werkzaamheden uit te voeren?

Wij hebben een drukke planning. Een enkele keer hebben we toevallig nog een plekje vrij om een vloer te leggen op korte termijn, maar houd er rekening mee dat het een aantal weken kan duren. Wil je precies weten wanneer wij de mogelijkheid hebben om bij jou aan het werk te gaan? Vraag het na in onze winkel, het is namelijk elke keer weer wisselend. Even bellen mag natuurlijk ook: 033 – 245 08 85.

Kan ik binnenlopen zonder afspraak?

Ja! Je kunt altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen zonder afspraak. Onze specialisten maken altijd tijd om jou te helpen. Kom je voor een complete badkamer of meerdere vloeren? Dan raden we aan om toch even een afspraak te maken, zo weten we zeker dat er voldoende tijd is om je te helpen.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Bellen kan op 033 – 245 08 85. Nemen wij niet op? Dan zijn we allemaal druk in de showroom. Probeer het dan later nog eens of stuur gerust een mailtje naar: info@tegelstudionijkerk.nl

Heb je een vraag? Op onze klantenservicepagina worden de meest gestelde vragen beantwoord. Wie weet staat het antwoord op jouw vraag hier tussen.

Wat zijn de levertijden op tegels en sanitair?

Op de tegels en sanitair zit een levertijd van circa twee tot vier weken.

Hoe onderhoudt ik mijn tegelvloer?

Een tegelvloer is onderhoudsvrij en hoeft in principe alleen stof gezogen en gedweild te worden. Bij het dweilen is het belangrijk om voor een schoonmaakproduct te kiezen waar geen vet in zit. Een schoonmaakmiddel waar vet in zit laat een vettig residu achter op de vloer en op den duur zorgt dit ervoor dat er vuil aan dit vetlaagje blijft kleven. Hierdoor kan de vloer ‘vervuild’ lijken.

Allesreiniger en groene zeep bevatten een hoog gehalte aan vet. Het beste kan er worden gedweild met een klein scheutje azijn of een klein scheutje biologisch afbreekbare allesreiniger. Deze allesreiniger is bij Tegelstudio te verkrijgen. Let er verder op dat er niet teveel in de emmer wordt gegooid, een klein scheutje is meer dan voldoende!

Jullie hebben mijn vloer gelegd, maar nu zit er (zelfs na het schoonmaken) een hele waas op mijn vloer. Hoe krijg ik dit weg?

De waas op een tegelvloer noem je ‘sluier’. Sluier ontstaat door het invoegen van de tegelvloer. Door het invoegen blijft er soms een waas op de vloer achter. Sluier kan geen kwaad. Het advies is om de vloer een aantal keer (5/6x) opnieuw met schoon water zonder schoonmaakmiddel o.i.d. te dweilen. Het is belangrijk om ongeveer elke 4m2 je water te verversen zodat je niet met vies water verder dweilt. Als het goed is de waas hierna weg. In sommige gevallen blijft er toch nog wat rest sluier over. Om ook dit laatste beetje weg te krijgen, kan je gebruik maken van een cementsluier verwijderaar. Dit schoonmaakmiddel lost ook het laatste beetje sluier op. Een cementsluierverwijderaar is bij Tegelstudio verkrijgbaar.

Wij staan voor je klaar!

Of je nu op zoek bent naar de laatste trends of iets tijdloos, Tegelstudio Nijkerk is hét adres voor wandtegels, vloertegels, sanitair, PVC-vloeren en laminaat!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je op zoek naar inspiratie? Bezoek dan onze showroom. Onze specialisten helpen je graag.