Betalingen

Wat is het betalingstermijn van jullie facturen?

Het betalingstermijn van onze facturen is acht dagen.

Ik heb materialen (zonder arbeid) bij jullie besteld, wanneer dien ik de betaling te voldoen?

Wanneer je spullen bij ons besteld, dan wordt de betaling voldaan tijdens het afhalen. Dit mag contact of via de pin.

Jullie gaan bij ons de vloer leggen of de badkamer maken, wanneer dien ik de betaling te voldoen?

Wij werken met een aanbetalingsfactuur. Ongeveer twee weken voor aanvang van de werkzaamheden ontvang je het eerste factuur van 80% van de kosten. Na oplevering van de werkzaamheden volgt het factuur met de laatste 20% van de kosten.

Het termijn waarin het factuur betaald dient te worden is acht dagen.

Hoe gaan jullie om met prijsstijgingen na aankoop?

Helaas hebben wij net als de rest van alle sectoren in Nederland last van prijsstijgingen. Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend is en we proberen hier op een juiste manier mee om te gaan. Ook voor ons geldt dat prijsstijgingen vanuit de leveranciers worden doorgerekend voor bestellingen die wij voor iets verder in de toekomst bestellen. Wat voor beide partijen (jij als de klant maar ook wij als Tegelstudio) het beste werkt is dat wij vaste prijsafspraken maken:

Op het moment van aankoop spreken we met de klant af dat het gehele bedrag van de benodigde materialen al wordt betaald. Wij bestellen de spullen direct bij onze leveranciers en laten het bij ons binnenkomen. Wij bewaren het dan in ons magazijn totdat het daadwerkelijk nodig is. Zo hebben beide partijen geen last van eventuele toekomstige prijsstijgingen.

 

‘Hoe wij omgaan met alle prijsstijgingen die op dit moment plaatsvinden? Lees er alles over op deze pagina!’

Jordi van de Veen, Tegelspecialist