Showroombezoek

Hoe gaat het kopen van een tegelvloer bij Tegelstudio in zijn werk?

Je komt gezellig bij ons langs in de showroom. Onder het genot van een bakje koffie of thee doe jij ideeën op. Vervolgens helpt een van onze medewerkers jouw verder; alle opties en mogelijkheden worden besproken, vragen worden beantwoord en er wordt, indien gewenst, een offerte opgesteld.

Op sommige dagen is het te druk om direct een offerte uit te brengen. In dat geval worden alle gegevens genoteerd en zal er op een ander tijdstip een offerte worden uitgewerkt. Wanneer de offerte klaar ligt wordt je gebeld en uitgenodigd om de offerte door te komen spreken.

Lijkt de offerte je wat? Dan komt een van onze medewerkers langs om de situatie in te meten. We lopen alles met je door en controleren alle afmetingen. Zo weten we zeker dat we niets over het hoofd zien en zo komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

Nadat de offerte rond is, starten de werkzaamheden op de afgesproken datum. Kort van tevoren laten wij je even weten hoe laat we zullen starten. Vanaf het inmeten tot de definitieve werkzaamheden hebben wij slechts één aanspreekpunt. Zo blijft alles lekker duidelijk en overzichtelijk.

Kan ik binnenlopen zonder afspraak?

Ja! Loop gerust eens binnen zonder afspraak om je te oriënteren. Wil je er zeker van zijn dat wij alle tijd voor je hebben? Plan dan voor de zekerheid even een afspraak in.

Is het opvragen van een offerte vrijblijvend?

Ja, het opvragen van een offerte is vrijblijvend.

‘Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer of een nieuwe badkamer? Kom eens langs in onze showroom. Wij helpen je graag.’

Bea van de Veen, Tegelspecialist