Badkamers Putten, uw badkamerwinkel in de regio met showroom

Ben jij op zoek naar jouw nieuwe droombadkamer? Bezoek dan onze showroom op steenworp afstand van Putten voor inspiratie. Op de eerste verdieping vind je prachtige complete badkameropstellingen waar je de sfeer van je nieuwe badkamer kunt ervaren. Door in een badkameropstelling te staan, krijg je een levensecht beeld van hoe jouw badkamer eruit zal zien.

Onze showroom is altijd open voor bezoek binnen onze openingstijden, zonder afspraak. Je vindt ons op Ampèrestraat 16, 3861 NB Nijkerk.

Vrijblijvend binnenstappen

Bel voor advies 033-2450885

Mail voor vragen info@tegelstudionijkerk.nl

Tegelstudio biedt een uitgebreid assortiment aan wand- en vloertegels. Van klein- tot grootformaat en van licht tot donker. Ook op het gebied van mozaïeken, steenstrips en andere eyecatchers hebben wij een ruime keuze. Of je nu een neutrale look wilt of iets unieks zoekt, bij Tegelstudio kan het allemaal!

Onze experts nemen de tijd om samen met jou in onze showroom je droombadkamer te realiseren. Zelfs als je een geheel nieuwe indeling wilt, is dat mogelijk. Wij sturen optioneel vrijblijvend een van onze adviseurs naar je huis in Putten om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hierbij geven we kleur-, maat- en stijladvies, waarbij we rekening houden met de beschikbare ruimte.
bad
waskomen

Badkamerwinkel Putten

douche
kranen
spiegels

Wand- en vloertegels badkamer

Bij Tegelstudio beginnen onze specialisten samen met jou met het uitzoeken van wand- en vloertegels voor jouw nieuwe badkamer. De tegels vormen de basis van de badkamer en de kleur ervan bepaalt de uiteindelijke stijl.
We bespreken verschillende mogelijkheden voor je badkamer: van diverse afmetingen tot kleur- en stijladvies.
Sanitair badkamer
De basis van de badkamer is het uitzoeken van tegels. Is dat gedaan? Dan gaat een van onze specialisten samen met jou opzoek naar mooi sanitair, geheel passend bij jouw wensen. Van kranen, tot wandclosets, douchewanden, badmeubelen en radiatoren, wij hebben het allemaal. Het sanitair gaat van chroom tot zwart en is in vele kleuren leverbaar. Ga jij voor vierkante strakke modellen sanitair, of ga jij liever voor de ronde variant? Alles is mogelijk bij Tegelstudio.

Montage badkamer

Heb je alle onderdelen voor jouw droombadkamer uitgezocht en wil je dat Tegelstudio Putten ook de montage verzorgt? Dat kan! Wij bieden complete badkamerrenovaties, inclusief tegelwerk, timmerwerk, elektriciteit en loodgieterswerk. Ook eventuele sloopwerkzaamheden nemen we graag uit handen.

Al het werk wordt uitgevoerd door één contactpersoon, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Binnen de kortste keren kun je genieten van jouw nieuwe droombadkamer.

De kracht van Tegelstudio
advice

Persoonlijk advies

tiles

500+ collecties in de showroom

van

Bezorging waar en wanneer je wilt

trowel

Vakkundig verwerkt