Nieuws en blogs

Het einde van dit jaar is in zicht. Een vreemd jaar, anders dan alle andere jaren wel te verstaan. Echter, laten we vooruitkijken op 2021, hopelijk een jaar vol goede gezondheid voor een ieder. Aan het einde van het jaar maakt iedereen weer nieuwe plannen. Graag helpen wij jou bij het maken van nieuwe plannen voor jouw nieuwe vloer of droombadkamer. Ben jij benieuwd naar wat de trends voor 2021 worden? Lees dan snel verder.

Marmer

Marmertegels zijn he-le-maal hot! Vroeger was marmer helemaal in, en het is echt weer terug van weggeweest. En dat is niet voor niks, want marmer straalt luxe uit. Tegenwoordig wordt het veelgebruikt in combinatie met mat zwart sanitair; luxe én modern.

Keramische marmer tegels zijn zowel geschikt als wand- en vloertegel en daarnaast zijn ze verkrijgbaar in een matte of een gepolijste hoogglans uitvoering.

Groot – Groter – Grootst 

Het formaat van tegels wordt steeds groter. Waarom? Dat heeft eigenlijk een heel simpele reden. Namelijk omdat een groot formaat tegel rust en ruimtelijkheid uitstraalt, dat is wat de meerderheid van de mensen zoekt bij de inrichting van een huis met een modern interieur. Rust wordt gecreëerd doordat er steeds minder voegen zijn, en ruimtelijkheid ontstaat door het grote oppervlakte van een tegel.

Als je denkt dat 80×80 al een grootformaat is, dat is het niet… We verkopen in onze showroom zelfs al tegels met een afmeting van 1.20×2.70!! Dit wordt ook wel een slab genoemd. Slabs worden voornamelijk gebruikt in badkamers. Je hebt dan bijvoorbeeld maar twee tegels nodig voor de bekleding van een douchehoek. Je hebt dan geen voegen en dat betekent: ideaal qua onderhoud.

Niet is té gek!

De trend in de woninginrichting is strak, ruimtelijk en licht; grote tegels, lichte kleuren, strakke keukens. Omdat alles zo strak wordt ingericht, willen mensen vaak toch iets opvallends om het interieur wat meer karakter te geven. Daarom wordt er steeds meer gekozen voor één opvallende wand als eyecatcher: denk bijvoorbeeld aan een keukentegeltje in een felle kleur, of een drukke wand in de badkamer met een afwijkende tegel zoals een hexagontegel (in de mix) of een decortegel. Deze wand mag echt gezien worden en uit het oog springen. Niets is te gek: zelfs gouden handgemaakte tegeltjes worden gebruikt als eyecatcher!

Oud = nieuw

De ‘ouderwetse’ handgemaakte tegeltjes zijn helemaal terug van weggeweest. De handgemaakte tegeltjes gaan we in 2021 heel veel terug zien! Ze zijn er in verschillende formaatjes en in bijna alle kleuren. Een strak interieur met een ‘oud’ tintje is helemaal hot! Door een strak interieur te combineren met oude tegeltjes, wordt warmte gecreëerd.

Naast de handgemaakte tegeltjes ga je ook steeds meer ouderwetse baksteentjes zien voor aan de wand. Dit geeft een onwijs leuke twist aan jouw keuken. Ook kunnen zij gewoon gebruikt worden als wandbekleding voor bijvoorbeeld de hal. De baksteentjes zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

 

Meer weten?

In januari zullen deze onderwerpen nog wat verder uitgelicht worden op onze social media. Dus wil jij meer weten? Volg ons dan snel op Facebook en/of Instagram!

 

Ben jij opzoek naar een nieuwe vloer of wil jij eindelijk werkelijkheid gaan maken van jouw droombadkamer? Wij helpen jou daar graag bij. Kom gerust eens langs in onze mooie showroom/