Nieuws en blogs

Woon jij in een prachtige authentieke woonboerderij of in een jaren ’30 woning? Of heb je een nieuwbouwwoning maar ben je op zoek naar een vloer met een robuuste maar luxe uitstraling? Bekijk dan eens een greep uit ons assortiment ‘kasteelvloeren’.   

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je rondloopt in een oud kasteel, vallen de prachtige oude vloeren vaak erg op: robuuste vloeren die ruig ogen, maar zeker ook een luxe uitstraling hebben. Vaak zijn het doorleefde vloeren met slijtplekken en vaak zijn er verschillende hoekjes en plekjes afgebroken. Hierdoor ontstaat er een heel oude, luxe en romantische sfeer.

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een vloer met een oude, robuuste, maar luxe uitstraling. En daarom zijn er keramische tegels geproduceerd op basis van deze kasteelvloeren.

De tegels krijgen hun historische uitstraling door versleten plekken in de tegels te verwerken en de randen van de tegels niet strak af te werken. De tegels bestaan uit een grote variatie, wat maakt dat iedere vloer zijn eigen unieke uitstraling heeft. Onze keramische kasteelvloeren verkleuren niet, zijn slijtvast, hebben een hoge belastbaarheid en ze zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en onderhoudsvrij.

Wij hebben kasteelvloeren in verschillende kleuren en formaten. Ook zijn ze verkrijgbaar in modulevloeren. Dit betekent dat het in een patroon kan worden gelegd met verschillende formaten. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment:

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij na het lezen van deze blog enthousiast geworden over kasteelvloeren en wil je meer informatie? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij helpen jou graag verder bij het uitzoeken van jouw ideale kasteelvloer.