Nieuws en blogs

Maak kennis met Jordy van Ramshorst!

 

Sinds 1 april van dit jaar is Jordy van Ramshorst het team van Tegelstudio komen versterken. Jordy is een gezellige, enthousiaste, gemotiveerde en leergierige man van 34 jaar. Tijd voor een vragenrondje om meer over hem te weten te komen. Lees snel verder, want wie weet helpt Jordy jou binnenkort wel bij het uitzoeken van een nieuwe vloer en/of badkamer.  

 

Inmiddels ben je al bijna twee maanden aan het werk bij Tegelstudio. Kan je vertellen hoe je zo bij Tegelstudio terecht bent gekomen?

Nou, dat is een grappig verhaal eigenlijk! Tegelstudio is een familiebedrijf en die familie is toevallig familie van mijn vrouw. Tijdens een snelle pitstop kwam het ter sprake en voor je het weet, zit je er middenin!

 

Tegelstudio is een familiebedrijf. Hoe is het voor jou om binnen een familiebedrijf te werken?

Eigenlijk merk ik hier niet echt iets aan, het voelt gewoon als een gezellige werkplek!

 

De tegelwereld is helemaal nieuw voor jou. Wat voor werk heb je hiervoor gedaan?

Voorheen ben ik bezig geweest met het ontwerpen, bouwen en beheren van websites. Ook zorgde ik ervoor dat verschillende klanten beter online vindbaar werden.

 

Ondanks dat de tegelwereld nieuw is voor jouw, heb je toch besloten om in het diepe te springen en de overstap naar Tegelstudio te maken. Wat sprak je zo aan bij Tegelstudio om deze sprong te wagen?

Wat me echt aansprak bij Tegelstudio is de diversiteit in het werk. Geen dag is hetzelfde. Na al die jaren ben ik toe aan totaal iets anders, maar tegelijkertijd vind ik het leuk dat ik mijn eerdere ervaring hierbij kan gebruiken, maar dan gericht op één bedrijf. Het voelt nu alsof ik echt betrokken ben bij wat ik doe, en dat maakt het zo leuk.

 

Hoe vind je het om tegels, sanitair, pvc en laminaat te verkopen?

Ik vind het hartstikke leuk! Vooral het feit dat je je helemaal kunt verdiepen in een nieuw onderwerp door vragen te stellen en op onderzoek uit te gaan, en vervolgens dat advies kunt toepassen in je verkoopgesprek. Het is geweldig als je merkt dat je mensen echt kunt helpen.

 

Je staat op en je werkdag begint. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke dag is anders! Soms begin ik vroeg met het leveren van bijvoorbeeld tegels, pvc of sanitair op locatie bij de klant zodat een nieuwe klus kan worden opgestart. Daarna ga ik door naar de showroom. De computer wordt opgestart en ik beantwoord mailtjes en telefoontjes van klanten. Zodra er klanten binnen komen adviseer ik klanten in de showroom. Daarbij komt natuurlijk ook het verwerken van orders en het plaatsen van bestellingen van klanten bij onze leveranciers. Tussen de mails, telefoontjes en het helpen van klanten door worden er nieuwe voorraden voor in het magazijn besteld en ik zorg voor wat online content op social media en de website.

 

Kan je, na bijna twee maanden, vertellen wat je eerste indruk is van het werken bij Tegelstudio?

De eerste indruk is echt heel positief! Ik heb nog geen moment met tegenzin gewerkt en de dagen vliegen voorbij, dus dat zegt wel wat!

 

Nu je een aantal weken kennis op hebt gedaan en bezig bent geweest met de verkoop, ben ik benieuwd wat je klanten zou aanbevelen?

Dat hangt af van het budget en de situatie van de klant, maar ik denk dat tegels in combinatie met vloerverwarming een fantastische en duurzame keuze is. Maar natuurlijk heeft elke vloer zijn voor- en nadelen.

 

Wat hoop je bij Tegelstudio te bereiken?

Mijn hoop is om samen met het team alles naar een hoger niveau te tillen. Hopelijk kan mijn ervaring uit mijn vorige vakgebied goed samengaan met de kennis die hier al aanwezig is.