Nieuws en blogs

Met onze pvc vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Of je nu op zoek bent naar een hout-, steen- of betonlook, wij hebben het allemaal. Al onze vloeren zijn Europees gecertificeerd, slijtvast en recyclebaar. Een duurzame keuze waar je lang plezier van hebt. De kracht van de pvc vloeren zit in uiteenlopende eigenschappen. Hierdoor zijn er tevens verschillende woonstijlen te creëren. Lees snel verder om nog meer te weten te komen over onze prachtige pvc vloeren.


De voordelen van een pvc vloer van Tegelstudio

Als jij kiest voor een pvc vloer van Tegelstudio kies jij een vloer die past bij jouw leven. Maar waarom kiezen voor een pvc vloer? Hieronder de voordelen:

  • Veelzijdig en duurzaam: Onze pvc vloeren zijn er van licht tot donker en van eiken tot steenmotieven. Daarom kun je met onze pvc vloeren alle kanten op wat onze vloeren veelzijdig maken. Naast een Europees certificaat zijn onze vloeren slijtvast en recyclebaar en daarmee een zeer duurzame keuze.
  • Kind- en diervriendelijk: De vloeren zijn geluiddempend, vochtbestendig, voelen warm aan en zijn comfortabel.
  • Onderhoudsvriendelijk: Pvc is zeer makkelijk te onderhouden; even stofzuigen en dweilen en het is alweer klaar. Lekker snel en effectief dus.
  • Sfeervol: Daarnaast zijn pvc vloeren uitermate sfeervol omdat ze door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing nauwelijks van hout of steen te onderscheiden zijn.
  • Geschikt voor vloerverwarming: Daarnaast zijn onze pvc vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming.


Een klassieke woonstijl creëren met een pvc vloer van Tegelstudio

Een klassiek interieur heeft een romantische uitstraling bomvol details. Deze woonstijl kenmerkt zich door invloeden van de Grieken en Romeinen, barok of jaren ’60.  Een klassiek interieur leent zich er goed voor om te combineren met een donkere natuurlijke vloer of een visgraat vloer. Een klassieke woonstijl is luxueus en zelfs een tikkeltje theatraal.

Een klassieke woonstijl is goed te combineren met moderne details: strakke lijnen, symmetrie met hier en daar moderne kunst en een designlamp.


Een landelijke woonstijl creëren met een pvc vloer van Tegelstudio

Met een landelijk interieur haal jij het buitenleven naar binnen: Het gebruik van zachte kleuren op de muur, accessoires in aardetinten en robuuste meubels. Een landelijke woonstijl is warm en gezellig. Deze stijl is prachtig te combineren met een grove houten vloer die er niet alleen uitziet als hout, maar tevens zo aanvoelt.


Een industriële woonstijl creëren met een pvc vloer van Tegelstudio

Een industriële woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van de volgende materialen: hout, staal en beton. Deze woonstijl is stoer en alles hoeft niet zo strak. Combineer een industriële woonstijl bijvoorbeeld met stalen deuren, leren stoelen en industrielampen. Met een lichte visgraatvloer of een betonlook pvc tegel, die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn, maak jij je industriële woonstijl helemaal af!


Roomdesigner

Vind jij het lastig om je in te beelden hoe een nieuwe vloer zou staan in je woning? Dat begrijpen wij. Gelukkig hebben onze leveranciers roomdesigner apps. Met de roomdesigner app kun jij een foto van je woonkamer uploaden waarna je een vloer kiest die je mooi vind. De vloer verschijnt dan in jouw woonkamer! Zo kan jij je nieuwe vloer al een beetje thuis uitproberen om te bekijken of de kleur en het patroon past bij jouw interieur. Handig he? Neem dus gerust een foto van jouw woonkamer mee wanneer je een pvc vloer komt bekijken bij Tegelstudio.

Kom jij ook een pvc vloer uitzoeken bij Tegelstudio?

Ben jij na het lezen van deze blog ook overtuigd geraakt van een mooie pvc vloer van Tegelstudio? Onze adviseurs kunnen er in de showroom nog veel meer over vertellen.