Nieuws en blogs
Het is alweer november en dat betekent dat het einde van dit jaar alweer bijna in zicht is. Wij hebben veel mooie vloeren en badkamers mogen maken, héél veel! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Deze blog bestaat dus niet uit heel veel woorden, maar vooral uit mooie plaatjes. Hopelijk haal jij hier wat inspiratie uit en zien we jou binnenkort bij ons in de showroom.

Keramisch hardsteen: natuurlijk, stijlvol en luxe.

We beginnen het terugblik op dit jaar met dit keramisch hardsteen. Deze vloer geeft een natuurlijke, stijlvolle en luxe uitstraling aan je huis. Deze tegel is er in verschillende kleuren en formaten.

Keramisch parket: warme uitstraling. 

Een warme houten uitstraling zoals een échte houten parketvloer, maar geheel kras- en onderhoudsvrij zoals een tegel. Wie wil dat nou niet? Lijkt dit jou wat? Bekijk dan eens deze foto’s van keramisch parket, ook wel houtlook genoemd. Ook ideaal in combinatie met vloerverwarming!

Betonlook in grootformaat: gedurfd, modern en ruimtelijk.

Je moet het durven, maar het is dé toekomst in de tegelwereld: grootformaat tegels van een meter bij een meter tot afmetingen van wel 1.20×2.60. Deze keramische betonlook vloeren met grote formaten zijn prachtig! Betonlook tegels zijn passend in een modern, strak en industrieel interieur. De grote afmeting creëert ruimtelijkheid en rust. In combinatie met zwarte elementen en hout, maakt dit jouw interieur helemaal af!

Decortegels: persoonlijk en uniek. 

Ben jij op zoek naar een vloertegel met een écht unieke uitstraling? Geef jouw huis dan bijvoorbeeld een persoonlijke twist met een decortegel. Dit is een tegel met een print erop. Echt heel modern en helemaal van deze tijd! Hier zien jullie een hexagon vloertegel met decor. Gecombineerd met betonlook trapbekleding. Gaaf toch?!

Wij hebben erg veel decortegels in ons assortiment in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Hou jij het liever bij 1 soort decor? Ook dat is mogelijk.

Beton- en houtlook gecombineerd: warm en modern. 

Moderne en warme uitstraling combineren? In het afgelopen jaar hebben wij een betonlook tegelvloer mogen leggen, aansluitend aan een houten parket vloer. En het resultaat? Dat is werkelijk prachtig geworden. Deze combinatie is ook te maken met een betonlook tegel en keramisch parket (houtlook tegel).

Heb jij aan de hand van deze prachtige resultaten inspiratie opgedaan en wil je meer informatie of zien wat we nog meer hebben? Kom dan zeker even langs in onze showroom. De koffie staat klaar en wij nemen de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar mogelijkheden, passend bij jouw wensen.