Nieuws en blogs

Wij zijn eigenlijk altijd wel bezig met verbouwen in de showroom. Soms zijn dat hele grote verbouwingen (zo hebben we een aantal maanden geleden allemaal compleet nieuwe badkameropstellingen gerealiseerd), soms zijn dat kleinere verbouwing zoals een nieuw vloervlak. Dit keer was ongeveer de helft van de vloervlakken op de begane grond aan vervanging toe.

Dat verbouwen is niet geheel zonder reden. De trends in de tegelwereld en smaak van de klant blijven continue veranderen. Wij willen graag het nieuwste van het nieuwste laten zien zodat we de klant mee kunnen nemen in de nieuwste woontrends en woonstijlen.

Nieuwe vloervlakken

Een heel groot gedeelte van de vloer op de begane grond in de showroom is eruit gehaald om te vervangen voor prachtige nieuwe tegelvloeren. Voorheen waren het veelal vloeren in afmeting 60×60, maar het formaat van tegels wordt steeds groter en groter. Daarom zijn de nieuwe vloervlakken veel groter, met ook grotere formaat tegels erin. Door het realiseren van grotere vloervlakken proberen we de beleving van de vloer voor de klant te optimaliseren. Het is op 1 tegel toch vaak moeilijk in te schatten hoe een vloer eruit zal komen te zien in de eigen woning. Ondanks dat het tegenwoordig bijna allemaal groot is, zijn bijna alle tegels ook in kleinere afmetingen te verkrijgen. Vraag ons daarom gerust naar andere afmetingen!

Er liggen allemaal nieuwe vloeren in verschillende formaten, kleuren en legpatronen. Zo krijgt de klant een goed beeld van alle mogelijkheden op het gebied van tegelvloeren.

Een greep uit onze nieuwe vloeren: marmerlookvloeren, granitolook vloeren, hardsteenlook vloeren, houtlook vloeren en betonlook vloeren. Kortom, voor ieder wat wils.

 

Nieuw sanitair
Zoals hierboven al beschreven, hebben wij een aantal maanden geleden allemaal nieuwe badkameropstellingen gerealiseerd (inspiratieboxen). Door de realisatie van complete badkamers kunnen klanten zich al even in hun nieuwe badkamer wanen.

De badkamers waren echter nog niet voorzien van sanitair. Wij bespreken eerst onderling wat voor soort sanitair we willen laten zien, en vervolgens in welke kleur / stijl we dit graag zien om het zo mooi mogelijk te matchen met de betreffende badkamer. Inmiddels is het sanitair besteld en langzaam zijn we bezig om alles op te hangen. De badkamers raken steeds meer af.

Het nieuwe sanitair kenmerkt zich vooral door kleur. Het sanitair is te verkrijgen in verschillende kleuren, en de gehele series zijn daar eigenlijk op aangepast: zo zijn kranen, accessoires en zelfs radiatoren allemaal in dezelfde kleurstijl te verkrijgen. Sanitair in kleur is dé trend van dit jaar.

Bekijk hier een greep uit ons assortiment:

Een nieuwe vloer of badkamer van Tegelstudio
Ben jij na dit verhaal enthousiast geworden over de werkzaamheden van Tegelstudio? Kom dan gerust eens langs in onze ruime showroom om inspiratie op te doen of om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Onze experts helpen je graag verder.

Bekijk hier onze contactgegevens.