Nieuws en blogs

Er zijn veel verschillende sferen te creëren met verschillende kleuren tegels. In Nederland zie je vooral veel grijstinten. Toch komen de warme kleuren weer meer en meer terug. En dat is niet voor niets, want met de warme kleuren creëer jij een oase van rust en warmte. Lees onderaan ook meer over onze winactie! Je kan namelijk gratis tegels winnen voor in jouw toilet!

Marmerlook tegels met aardetinten

Marmerlook tegels zijn er tegenwoordig in erg veel kleuren. Tevens zijn ze te verkrijgen in prachtige aardetinten. Door gebruik te maken van aardetinten geef je de betreffende ruimte een natuurlijke uitstraling. Zeker wanneer de natuurlijke aardetinten gecombineerd worden met natuurlijke materialen zoals hout en/of groene planten. Tegenwoordig is ook het sanitair te verkijgen in verschillende bijpassende kleuren. Te denken valt aan koper, oud-roze, gun metal etc.

Natuurlijke aardetinten en natuurlijke materialen maken dat de ruimte rust uitstraalt. Warme tinten geven vaak een ontspannen gevoel.

Ben jij bang dat een marmerlook tegel veel te druk zal worden in jouw badkamer? Combineer hem dan met een heel rustige en strakke uni tegel in een warme tint. Zo behoud je toch de warme uitstraling, maar zal de marmer iets minder heftig opvallen en juist een heel chique uitstraling krijgen.


Terazzo look tegels (granito) in combinatie met rustige uni tegels

Terrazzo, ook wel granito genoemd, is helemaal terug van weggeweest. Met een terrazzo look tegel creëer je een retro uitstraling. De look is niet alleen gaaf voor in de woonkamer en keuken, maar ook in de badkamer doet de terrazzo het verassend goed. De sleutel tot succes? De terrazzo look past zowel bij klassieke badkamers, als in minimalistische strakke badkamers. De uitstraling van de terrazzo look tegel geeft een bijzonder accent aan de ruimte. Door de verschillende kleurspelingen in de tegel is de terrazzo look tegel te combineren met een diversiteit aan materialen of sanitair in een bepaalde kleur. Kortom, de terrazzo look tegel is erg veelzijdig.

Rustige warme betonlook tegels in combinatie met een echte eyecatcher

Wanneer je aan betonlook tegel denkt, denk je al gauw aan een grijze, misschien wel wat kille ruimte. Dit hoeft echter absoluut niet het geval te zijn! Betonlook tegels zijn namelijk te verkrijgen in verschillende kleuren. Ook zijn er prachtige warme betonlook tegels die de ruimte in jouw huis ook echt een warme uitstraling zullen geven. De betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: van superstrak, naar een robuuste betonlook met vlekken en vegen. Door de betonlook tegel te combineren met een vintage handvorm tegel in een mooie kleur, kan jij een heel mooie warme badkamer realiseren.

De handvorm tegeltjes kenmerken zich door hun oneffen randen en verschillende kleurnuances per tegel. De strakke betonlook wanden in combinatie met de handvorm tegel als echte eyecatcher zorgen voor een uniek karakter. Handvorm tegels zijn te verkrijgen in diverse kleuren in het vierkant of langwerpig. Het is erg gaaf om deze stijl te combineren met zwart of koper sanitair. Voeg nog wat groene natuurlijke elementen toe, en je hebt een prachtige badkamer met een heel warme uitstraling.


Travertin look tegels als basis van jouw warme interieur

Een travertin look tegel is een namaak van een natuurlijk kalksteen. De structuur kenmerkt zich door kleurschakeringen, oneffenheden en schakeringen in patroon. Het heeft wel wat weg van marmer. Met zijn vele details geeft een travertin look tegel een levendige sfeer. De travertin look tegels zijn veelal te verkrijgen in beige. Hierdoor zijn ze een goede basis voor een warm interieur. Ze kunnen worden toegepast in alle ruimtes.WINACTIE

Na mooie zomermaanden is het in oktober weer tijd voor de herfst. We gaan met zijn allen meer binnen leven en iedereen krijgt weer de kriebels om wat aan te passen in huis. Daarom staat oktober bekend als woonmaand. We trappen deze woonmaand af met een hele gave winactie op Instagram en Facebook. Jij kan namelijk deze tegeltjes (of een andere kleur) winnen om een prachtige nieuwe achterwand in je toilet of badkamer te realiseren!

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like dit bericht op Instagram of Facebook
  • Volg onze pagina op Instagram of Facebook
  • Deel dit bericht in je verhaal op Instagram of Facebook en tag ons
  • Tag je vrienden onder dit bericht op Instagram of Facebook en vertel waarom jij deze tegels wilt winnen

Wij verloten de tegels op vrijdag 11 november. Succes!

Ontdek de warme tinten op het gebied van tegels in onze showroom

Ben jij op zoek naar een prachtige warme tegelvloer of een mooie warme tint voor in je badkamer? Wij hebben een ruim assortiment aan tegels in prachtige warme tinten. Door onze mooie inspiratieboxen in de showroom waan jij je al even in je nieuwe badkamer. Loop gerust even onze showroom binnen zonder afspraak. Onze adviseurs helpen jou graag.