Nieuws en blogs

Bij Tegelstudio hebben wij een ruim aanbod aan wand- en vloertegels. De tegels zijn keramisch en daardoor kras- en onderhoudsvrij.

Ons ruime tegelaanbod varieert van klein- tot grootformaat en zijn in alle stijlen te verkrijgen. Denk aan: betonlook, marmerlook, graniet, travertin etc. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan keukentegels; prachtig te verwerken in keukens, toilet of badkamer!

Kortom; op het gebied van tegels hebben we voor ieder wat wils. Wil jij profiteren van 25% korting op aankoop van je tegels? Kom dan op 16, 17 en 18 mei langs in onze showroom.

Naast tegels kun jij bij Tegelstudio ook een volledige badkamer uitzoeken. We hebben een ruim aanbod van sanitair. De nieuwste trends zijn te vinden in onze showroom.

In onze showroom vind je verschillende showopstellingen met complete badkamers waardoor jij goed inspiratie op kunt doen van hoe een badkamer er dan uit kan komen te zien.

Op 16, 17 en 18 mei ontvang jij 15% korting op de aankoop van je sanitair!

Ben jij op zoek naar een mooie laminaat- of pvc vloer? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

Ons aanbod laminaat- en pvc-vloeren varieert van rechte planken, tot tegellook en visgraatvloeren! Ons pvc is te verkrijgen in zowel lijm- als clickvariant. Tevens zijn de planken te verkrijgen in korte/smalle uitvoering, maar ook in lange brede planken!

Het aanbod varieert van licht tot donker en van rustige naar drukke vloeren. Voor elke woonstijl hebben wij een passende vloer.

Koop jij je laminaat- of pvc vloer op 16, 17 of 18 mei bij Tegelstudio? Dan profiteer je van 10% korting op je vloer!

……………………………………………………………………………..

Wij realiseren complete badkamers en leggen tegel-, pvc- en laminaatvloeren!

……………………………………………………………………………..