PVC Vloer in Putten Kopen? Kom langs in onze showroom

Kom je uit Putten en ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Tegelstudio Nijkerk biedt een uitgebreide collectie PVC vloeren die niet alleen prachtig zijn, maar ook uitermate praktisch. Ons assortiment bestaat uit diverse stijlen die passen bij elk interieur, of je nu houdt van modern, klassiek, of iets helemaal unieks. De vloeren zijn te bewonderen in onze showroom, en indien gewenst kunnen ze ook worden geplaatst door onze vloerspecialist voor PVC-vloeren.

Onze showroom is altijd open voor bezoek binnen onze openingstijden, zonder afspraak. Je vindt ons op Ampèrestraat 16, 3861 NB Nijkerk.

Vrijblijvend binnenstappen

Bel voor advies 033-2450885

Mail voor vragen info@tegelstudionijkerk.nl

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

PVC vloeren staan bekend om hun duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Ze zijn ideaal voor gezinnen, huisdierenbezitters en iedereen die minder tijd wil besteden aan schoonmaken en meer aan genieten van hun thuis.

1. Duurzaam en Slijtvast

Onze PVC vloeren zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Met een slijtlaag van voornamelijk 0.55 mm zijn ze perfect voor intensief gebruikte ruimtes. Enkele vloeren zijn ook verkrijgbaar in varianten met een dikte van 0.30 mm, die doorgaans worden geïnstalleerd op de bovenverdiepingen die minder intensief worden gebruikt.

2. Stijlvolle Designs gericht op de inwoners van Putten

Van natuurgetrouwe houtpatronen, marmer tot betonlooks, onze PVC-collectie biedt opties voor elke smaak en elk ontwerp.

3. Comfort en Warmte

PVC vloeren zijn zacht onder de voeten en uitstekend compatibel met vloerverwarming, ideaal voor die koude dagen in Putten.

PVC vloeren putten
visgraat pvc vloer putten

PVC vloeren voor je woning in Putten

Marmer look PVC tegel
betonlook pvc vloer putten
pvc-visgraat-look-putten

Click of Verlijmd

Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen tussen de eenvoudige installatie van click PVC of de duurzaamheid van verlijmde PVC vloeren. Beide opties bieden unieke voordelen:

Click PVC

Ideaal voor doe-het-zelvers en snel te installeren zonder lijm. Perfect voor het snel vernieuwen van je interieur.

Verlijmde PVC

Zorgt voor een naadloze en stabiele vloer die perfect is voor uitgebreide ruimtes of commercieel gebruik.

Bezoek Onze Showroom in de buurt van Putten

Gelegen vlakbij Putten, biedt onze showroom in Nijkerk een kans om onze PVC vloeren in het echt te zien en persoonlijk advies te krijgen van onze deskundige medewerkers. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale vloer die past bij jouw woonwensen en -stijl.

Maak je Woning of bedrijfspand Compleet

Met een PVC vloer van Tegelstudio Nijkerk kies je voor een oplossing die zowel mooi als praktisch is. Onze vloeren zijn een aanwinst voor je huis of bedrijfspand in Putten. Kom langs en ontdek hoe een nieuwe vloer jouw huis of kantine kan transformeren!

Optioneel kunnen onze vakmensen je pvc vloer vakkundig installeren, zodat je zorgeloos kan genieten van je prachtige pvc vloer, zelfs als je in Putten woont.

Ampèrestraat 16, 3861 NB Nijkerk – Jouw bestemming voor pvc vloeren.

De kracht van Tegelstudio
advice

Persoonlijk advies

tiles

500+ collecties in de showroom

van

Bezorging waar en wanneer je wilt

trowel

Vakkundig verwerkt