Tegels in Leusden kopen? Bezoek onze showroom

Welkom bij Tegelstudio Nijkerk, waar onze passie voor tegels – of het nu gaat om wandtegels, vloertegels, keukentegels, of andere soorten – centraal staat. Gelegen in de buurt van Leusden, zijn we er trots op dat vele inwoners van Leusden onze showroom bezoeken om ons veelzijdige assortiment tegels te ontdekken.

Naast tegels vind je bij ons ook een breed scala aan andere producten en diensten, waaronder PVC vloeren, sanitair, laminaat en traprenovaties.

Onze showroom is altijd open voor bezoek binnen onze openingstijden, zonder afspraak. Je vindt ons op Ampèrestraat 16, 3861 NB Nijkerk.

Vrijblijvend binnenstappen

Bel voor advies 033-2450885

Mail voor vragen info@tegelstudionijkerk.nl

Waarom Tegelstudio Nijkerk?

1. Kom het product daadwerkelijk in de showroom bekijken

Beleef de unieke combinatie van innovatie en stijl in onze showroom dicht bij Leusden. Wij bieden een breed scala aan tegelopties die perfect aansluiten bij de esthetiek en functionele behoeften van uw ruimte.

2. Gevarieerd Assortiment voor Leusden

Van rustieke charme tot moderne elegantie, onze tegelcollectie is speciaal samengesteld om aan de diverse stijlvoorkeuren van onze klanten uit Leusden te voldoen. Of u nu zoekt naar vloer- of wandtegels, bij ons vindt u inspiratie in overvloed.

3. Deskundige Begeleiding

Het kiezen van de juiste tegel kan overweldigend zijn, maar onze specialisten begrijpen dit en zijn hier om u te helpen. Wij bieden op maat gemaakt advies dat is afgestemd op de specifieke vereisten van uw project in Leusden.

tegels putten
Wandtegel

Tegels Leusden

IMG_4643
ragno 2
marmer
Wandtegel
IMG_4643
ragno 2
marmer

Stap 1: Inspiratie en Consultatie opdoen in onze showroom

Maak de reis vanuit Leusden naar onze showroom en ontdek de veelzijdigheid van onze tegels. Laat ons team u begeleiden naar de perfecte keuze.

Stap 2: Professioneel Advies in Nijkerk

Onze experts staan klaar om samen met u uw visie werkelijkheid te maken, met aandacht voor detail en kennis van de laatste trends.

Stap 3: Vrijblijvende Offerte

Profiteer van onze transparante en gepersonaliseerde offertes, waarmee we streven naar de beste waarde voor uw investering.

Stap 4: Optioneel professionele Installatie

Laat het aan onze vakmensen over om uw tegelproject in Leusden tot een succes te maken, met een feilloze afwerking en duurzaam resultaat.

Bezoek ons vanuit Leusden

Onze showroom in Nijkerk ligt op een comfortabele afstand voor bezoekers uit Leusden. Ervaar zelf de kwaliteit en schoonheid van onze tegels. We zijn er trots op een bron van inspiratie en expertise te zijn voor al uw tegelbehoeften.

Ampèrestraat 16, 3861 NB Nijkerk – Uw bestemming voor uitzonderlijke tegels.

De kracht van Tegelstudio
advice

Persoonlijk advies

tiles

500+ collecties in de showroom

van

Bezorging waar en wanneer je wilt

trowel

Vakkundig verwerkt